Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan lossen we dat graag netjes op!
Alles wat je moet weten over o.a. het retour sturen van jouw Flower Happiness artikelen, vind je hier.

Retourwens

Mail je retourwens naar hello@flowerhappiness.nl zodat we ermee aan de slag kunnen. De kosten van het retour zenden is voor rekening van de klant.

Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je een eventuele retourwens aan ons doorgeven, op voorwaarde dat de bestelling ongebruikt, volledig, in de originele verpakking en onbeschadigd blijft. Stuur een mail naar hello@flowerhappiness.nl waarin je ons op de hoogte brengt van je retourwens, en dan maken we het een en ander in orde voor je. 

Zodra wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen, geïnspecteerd en goedgekeurd, zullen wij binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen het volledige aankoopbedrag aan je terugbetalen. 


Hoe stuur ik mijn bestelling terug?


Stuur je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug naar ons op het volgende adres:

Flower Happiness
Het Lage Holt 10
7909 BN Hoogeveen
Nederland

De kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Gebruikte goederen kunnen niet worden geretourneerd.

Retourvoorwaarden

01.

Retouraanvragen kunnen alleen in behandeling worden genomen wanneer deze binnen 14 dagen aan ons zijn gemeld. Niet vooraf gemelde retourzendingen worden derhalve niet in behandeling genomen. 

02.

Retourzendingen zijn voor risico van de klant. Flower Happiness is  niet aansprakelijk voor of verantwoordelijk voor beschadigingen aan of zoekgeraakte retourgestuurde artikelen.

03.

De retourkosten komen geheel voor eigen rekening van de klant.

04.

Kadobonnen, op maat gemaakte producten en specifiek voor de klant vervaardigde/bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.

05.

Producten aangekocht tijdens de sale, kunnen niet worden geretourneerd.

Herroeping

+ Wat is herroepen?
Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
 Je hoeft hiervoor geen reden op te geven.

+ Hoe herroep je een bestelling?
Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een mail naar hello@flowerhappiness.nl. Je kunt hiervoor het formulier voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht.

+ Wat gebeurt er als ik mijn bestelling herroep?
We storten het totale aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen terug op je rekening. Indien je een vervangende bestelling plaatst, wordt dit verrekend met de retourbestelling.

Vragen?

Heb je een vraag, klacht of een opmerking over je bestelling? Mail naar hello@flowerhappiness.nl We helpen je graag verder!