Hello 


Hi, ik ben Annemarije

een echte flower lover, getrouwd en moeder van een prachtige tweeling. Samen met onze hond Guusje wonen we in Hoogeveen. Bloemen maken mijn wereld mooier. Al vanaf klein meisje weten bloemen mij te betoveren. Inmiddels ben ik 41 jaartjes jong en de magie van bloemen is alleen maar toegenomen.

Nadat ik mijn studie Facility Management in 2001 had afgerond, werkte ik op kantoor als office manager.  Al gauw miste ik mijn passie, het buiten zijn, de creativiteit. Daarom startte ik met de opleiding tot bloemiste. Dit was het moment waar mijn bloemenavontuur begon. Inmiddels ben ik al jaren bloemiste, geef ik workshops, mag ik de mooiste bruiloften stijlen en passende afscheidsbloemen maken. Ik heb meegedaan aan verschillende wedstrijden waaronder zelfs de Nederlandse Kampioenschappen in 2010. De bloemen die ik gebruikte, kocht ik in op de veiling. Maar de bloementeelt heeft grote impact op de natuur. Met de toenemende zorgen over het klimaat begon ik hierover steeds vaker na te denken. Wat kan ik doen om voor ons stukje aarde te zorgen?

Daarom ben ik zelf mijn eigen duurzame bloemen gaan kweken. Schone en eerlijke bloemen van het seizoen. Ze hebben voor mij zoveel meer waarde dan bloemen die ver weg zijn gekweekt en een lange vliegreis achter de rug hebben. Mijn tuin is een stukje natuur waar ik van geniet, maar dat ook een paradijs is voor de bijen de vlinders! Hulp die ze goed kunnen gebruiken, nu hun populatie drastisch afneemt. Alles te zien groeien en bloeien en je te realiseren dat je dat zelf hebt gedaan, geeft zoveel voldoening. Het viel me elke keer op hoe blij iedereen werd van mijn bloemen. Die stralende gezichten. Daarom noem ik mijn bloemen flower happiness. Want dat is wat het mij, maar ook andere mensen brengt. Blijheid, vrolijkheid en fleurigheid! Alle groene klusjes die gedaan moeten worden, geven me ontspanning. In een druk leven is het een fijne manier om rust in je hoofd te krijgen. 

De prachtige bloemen maken ons huis een fijn, gezellig en sfeervol thuis. Daar geniet ik echt van.
Ik wil je helpen blijdschap en vreugde te ervaren door je mooiste thuis te creëren. Met zelfgekweekte en wilde bloemen waar je bloemcreaties voor jezelf en voor anderen van maakt. Ik wil je trakteren op een fantastische wereld van bloemen en zodat dat jij er net zo van zult genieten als ik.

Welkom in mijn heerlijke wereld van Flower Happiness!

flower magic

Geniet van je eigen bloemen!