Bestellen & Levering

Heb je een vraag over het bestellen of de levering van de producten van Flower Happiness? We leggen je graag uit hoe het werkt!

Een bestelling plaatsen

Je bestelling plaatsen doe je heel eenvoudig in de webshop. Selecteer de producten die je wilt bestellen, voeg ze toe aan je winkelwagen en reken af via de betaalmethode naar keuze. De verzendkosten verschillen per product en bestemming. Aan het einde van het bestelproces worden deze automatisch berekend. 

Je ontvangt vervolgens van ons een bestelbevestiging op het opgegeven e-mailadres (check ook altijd even je spaminbox). Geen bestelbevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Een bestelling wijzigen

Heb je een bestelling geplaatst, maar wil je deze graag annuleren of wijzigen? Geen probleem! Stuur dan na het plaatsen van jouw bestelling een mail naar hello@flowerhappiness.nl, waarna we graag het een en ander in orde maken voor je. Bestellingen worden binnen 1-2 dagen verzonden dus wacht niet te lang. Bij annulering van jouw bestelling zullen wij binnen 14 werkdagen het volledige aankoopbedrag, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, aan je terugbetalen. 

Levering van je bestelling

We versturen je bestelling binnen 1 - 3 werkdagen. We zijn een klein bedrijf waar alles door ons zelf zorgvuldig wordt verpakt. We zijn snel maar levering de volgende dag bieden we niet. Heb je een pakketje voor een bepaalde datum nodig? Vermeld het even in de opmerkingen, dan proberen we het voor die tijd te verzenden.

Bij brievenbuspakketten en pakketten ontvang je een track & trace op het door jouw opgegeven mailadres zodat je je pakket kunt volgen.

Bestellingen binnen Nederland, Bergië en Duitsland worden bezorgd door de bezorgdiensten van PostNL.

De vervoerder doet 1 bezorgpogingen per pakket. Als je niet aanwezig bent, wordt het pakket naar een afhaalpunt in de buurt gebracht. Indien het pakket niet door jouw wordt afgehaald, wordt het naar 2-3 weken weer naar ons retour verstuurd.

Over het algemeen ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen je bestelling in Nederland en België, en binnen 5 - 7 werkdagen in andere Europese landen. Heb je na 7 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Stuur een mail naar hello@flowerhappiness.nl

Verzendtarieven

Wij verzenden naar de volgende Europese landen:

Nederland: brievenbuspost €3,95 - €4,95/ pakketpost €7,95
België: brievenbus €6,50 / brievenbuspakket €9,95 / pakket €12,95-€16,95 
Duitsland: vanaf €12,95

Bestellingen boven 100 euro worden gratis verzonden in Nederland. 

Betalen

Je bestelling kun je betalen met

  • iDEAL - beschikbaar voor Nederland
  • Bancontact - beschikbaar voor België
  • Sofort - beschikbaar voor Duitsland 
  • door het vooraf over te maken.

Mis je een betalingsmogelijkheid? Neem even contact op.


Heb je een vraag, klacht of een opmerking over je bestelling? Mail naar hello@flowerhappiness.nl We helpen je graag verder!