De Bloemen Podcast

De podcast met tips en tricks om van jouw bloementuin een succes te maken.

De Bloemen Podcast is de podcast van Annemarije Mellema en Jorien Bloemink. De een heeft meer dan 300 m2 aan plukgeluk. De ander probeert wat in een voortuin van 25 m2. Maar allebei zijn ze al vanaf klein meisje dol op bloemen. Annemarije is bloemist, uitgever & schrijfster van Flower Happiness en maker van de gelijknamige opleiding. Jorien heeft Bloem al in haar naam en maakt als natuurlijke marketeer graag bloemencontent. En is met Uniek Potlood een creatieve ondernemer.

Over bloemen raken we nooit uitgepraat. Hou jij ook van bloemen en kun je nog tips gebruiken? Luister dan gezellig elke week naar de Bloemen Podcast.

de bloemen podcast, tips en tricks voor jouw bloementuin

Aflevering 1

In deze aflevering van De Bloemen Podcast van Annemarije & Jorien stellen de bloemenliefhebsters zichzelf en hun bloementuinen aan je voor. En het gaat al snel over zaaien, aarde en nog veel meer.

De Bloemen Podcast heeft ook een eigen Instagram account @debloemenpodcast.

Aflevering 2

In deze aflevering van DE BLOEMENPODCAST van ANNEMARIJE & JORIEN gaan de bloemenliefhebbers het o.a. hebben over zaaien en uitdunnen. Maar ook over ranonkeltjes, korenbloemen een weerbarstige blauwe regen en de lathyrus. En er komt ook nog een eend voorbij.

Ook wordt de vraag van Danielle beantwoord: Vorig jaar geen zaden geoogst komen de zaden dit jaar wel weer vanzelf op? 

Aflevering 3

In deze aflevering van DE BLOEMENPODCAST van ANNEMARIJE & JORIEN keuvelen de de bloemenliefhebbers gezellig verder over hun zaai-ervaringen. Annemarije geeft tips over hoe, waarmee en waarin je het beste kunt zaaien. Het gaat o.a. over P9 potjes, vermiculiet, spiegeltjes en lange slungels. Ook wordt er weer een vraag van de week beantwoord.

Ondertussen zitten we al op aflevering 46. Er is dus heel veel te luisteren.